Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holisztikus, jobb agyféltekés rajzolás 

 GYERMEKEK részére!

Holisztikusrajzolás_Gyermek

Nagyon-nagyon szeretem azt, amikor megélhetem a gyermeki énemet, amikor lelkem a mesevilág és az álmodozás színterén barangol, s a megszülető képeimen is ezt tükrözöm vissza. Ezek a képek nemcsak mesés lényeket ábrázolnak, hanem sokkal élénkebb színvilággal nyilvánulnak, születnek meg az időtlenség birodalmában. A tündérek, óriás-lepkék, szivárvány és törpék mind-mind a gyermekkorból ismert figurák.

Máskor pedig a képzeletem szüleményei, a fantáziámé. Színesek és vidámak ezek a képek, mivel lelkem Boldogság állapotában születnek.

Ez ösztönöz arra, hogy a gyermekek krativitását megtartva a látásmódjukat és rajztechnikájukat segítve a koncentráltabb tanulást segítsem elő, mely a későbbi életükre is hatással lesz. 

A Holisztikus gyógyászat az agy működésének azon elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Az erőt, energiát, amit a stressz eddig - szinte észrevétlenül - lekötött, most újra szabadon felhasználhatjuk. Növekszik a teljesítőképességünk a kreativitásunk és az önbizalmunk pedig megnövekszik.

 A rajz nagyon jó a „látás” képességének formálására és fejlesztésére.

  Ágoston Beáta – Holisztikus rajztréner         

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.